About



"Tak kenal maka tak chenta? Mai baca about ni dulu, kot boleh jatuh chenta?" Heh





Buat masa ini, athirah amri seorang anak perempuan kepada che amri dan puan mimi. Seorang kakak sulung kepada tiga orang adik. Tahun lepas, aku baru graduate. Pernah bekerja sebagai pembantu guru taska (itu pun sat saja), freelancer secretariat dan bakal pelajar postgraduate (insya-Allah, semoga rezeki berpihak kepada aku) Doakan. 

Seorang kaki travel (tak lah kaki sangat, ada fulus ada la),  kalau travel aku prefer tempat yang murah (lol) tempat yang scenery dia lawo, ada library dan juga ada aktiviti lasak. So far, tempat yang aku pernah pergi yang merangkumi semua elemen yang aku sebut ialah Jogjakarta! Bagi aku Jogja ini memang tempat paling ideal untuk kaki travel. Selain itu, aku juga suka ambik gambar tapi gambar aku tak boleh jual haha. Sekadar untuk dibuat kenang-kenangan.

Aku juga seorang tukang review buku dan novel, mostly aku akan review buku yang aku minat, novel (love story), travelog, motivasi dan lain-lain. Kalau ada yang berminat nak aku review kan buku korang, email saja ke fnathirah_92@yahoo.com. Di lain kesempatan, aku suka cari peluang untuk menjadi volunteer. Sebenarnya, aku tak dek benda menarik pun nak tulis panjang lebar. 

Tapi tak pe lah. 

dah aku nak tulis yang tu ja. yang tu ja lah.

apa apa pun,

selamat datang ke blog aku. Terima kasih 💓 

athirah amri, 
Isnin, 22/5/2017
12.50 malam.


No comments:

Post a Comment

Thank you!

Review Izinkan Kupergi (Damya Hanna)

Review: 2004, tahun permulaan aku berjinak-jinak dengan hobi, membaca. Thank you penerbitan alaf21 kerana telah menerbitkan novel...