Tuesday, January 24, 2017

220117- Kotak pertama.



Bismillah.






Alhamdulillah gais, barang-barang pindah dari Perlis selamat sampai di Kl. Allah, rasa lega sangat. rasa puas sangat. sebab tak perlu ulang alik, KL- Perlis, Perlis-Kl lagi, tapi part rindukan Perlis itu memang tak bolehbuang lagi. banyak kenangan kut dekat sana. Nanti lah, aku cari masa untuk berkongsi pengalaman kehidupan aku di Perlis.

.

kotak berlambak-lambak . ye lah 10 tahun punya barang, nak simpan celah mana pun tak tahu lagi. haha. istighfar je lah aku pun duk tengok rumah berselerak. haha. ok ok tapi kan, banyak-banyak kotak yang ada, nak tahu aku paling teruja,paling tak boleh nak tahan sabr untuk geledah kotak yg mana? cuba teka kotak apa?

.

kotak pinggan mangkuk 🙅
kotak baju                       🙅

SEBENARNYAAAAA,

aku paling teruja nak geledah,

kotak-kotak yang tertera dekat luar dengan marker pen warna hijau ' NOVEL ALONG'

HAHAHA
HAHAHA
HAHAHA

dengan penuh kegigihan semalam, aku geledah kotak yang ada, nak cari kotak yang ada tag Novel along punya pasal. Habeh sakit pinggang aku.

so tara. 😍😍😍😍😍



ok.

ni novel-novel dari kotak pertama yang aku jumpa,

lagi dua kotak tu, nanti-nanti je lah aku cari yek. lepas aku seru mood rajin aku balik. heh.

dan disebabkan aku berjaya jumpa kotak pertama, aku buat keputusan nak cuba ambik gambar novel-novel tu acah acah flatlay!. kehkeh.

jadi tak?
.
hmm, boleh lah yek.
.

oh ya,  jumpa kotak novel tu ye lah alhamdulillah, tapi nak cari ruang untuk susun novel novel aku ni tu la masalah al-payah. haha ottoke ottoke. taktahu muat ke tak.

aku harap ilham datang bertubi-tubi la, supaya aku tak perlu keluar duit lagi untuk beli bookshelf pulak.
.

okay gais tu je kot untuk post kali ini. terima kasih sudi baca. jumpa nanti!



2 comments:

Thank you!

Review Tentang ... Dhiya, Syud

" Andai waktu itu menunggu... mungkin dia boleh pulang tanpa perlu meredah hujan." - Syud  "Andai dia menunggu waktu...