Posts

Showing posts from October, 2015

Review Novel : Poskad|| Ednin

Image
Hai.

Malam ini, aku nak review satu lagi novel yang cute je bagi aku. haha. Sapa dah baca Poskad? Best kan? Siapa tak baca lagi rugi. Hahaha. Aku dah baca lama dah, adalah beberapa bulan lepas, (lima bulan lepas kot)  tapi baru hari ni dapat semangat kubra untuk review. ihiks ihiks. walaupun novel ni diterbitkan bulan april 2015, tapi tak salah kalau aku promot lagi. haha. 
supaya peminat novel yang tak baca poskad , rasa menyesal sebab tak beli dan baca lagi. heh
korang kena baca poskad, sebab baca banyak kali pon tak boring. kiranya boleh ulang baca, dari awal sampai akhir tanpa miss.
=P 




Apa yang tertulis di belakang novel Poskad itu memang aku akui la ke-santaian yang mampu memikat hati aku untuk terus steady membaca POSKAD. Haha. Memang santai habis. Sesuai untuk sejenis manusia  yang nak hilang stress. haha Baca Poskad ni, dia akan bawak kau kenal apa ertinya persahabatan,
Keji macam mana pun kau, prank member letak poskad  berlatarbelakangkan Eiffel tower  dalam beg Sun, kena …