Tuesday, June 2, 2015

Review Novel : Ash ( Rodier )






setakat ini, tulisan Rodier tak pernah mengecewakan (peace). gaya bahasa yang santai dan sempoi tapi masih boleh difahami dek akal fikiran yang waras. plot yang sedikit berbeza, mana tahu kan?kawan yang sering berbalas emel- itu lah jodoh- atleast pada Aishah dan Niff-cut. ye lah, dua dua itu masa kenal pun memang dah ada steady bf/gf tapi still end up dengan orang lain jugak. Jodoh itu rahsia tuhan. elemen-elemen lain sebagai penambah perisa itu memang buat cerita ni lebih cool ~  i just wondering, masih ada lagi ke orang yang saling bertukar cerita tru email?memandangkan sekarang ada whatsapp, facebook, n ect ?  

brilliant idea! highly recommended gaiss! :) 









No comments:

Post a Comment

Thank you!

Trip He's just not that into you