REVIEW NOVEL | TERTULIS DI BINTANG-BINTANG







baca novel lebih feel dari tengok movie. 
aku tak boleh nak review lebih-lebih, sebab aku nak habiskannya pon makan waktu yang panjang. so bila pending nih, faham-faham la. 
walaupun ada sorang  artis cakap, ini adalah novel cinta paling best? erk. Bagi aku ni bukan novel cinta sebenarnya. entah lah walaupun mungkin ada lah sikit cinta tu. 
tapi bagi aku,ia berkisarkan  life  hazel grace dan kansernya!





Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Temuduga dan bekerja sebagai Pembantu Guru Tadika

Switzerland : Itinerary sepanjang 8 hari di Switzerland

Switzerland : Makanan halal di Switzerland

Cara membuat review/ulasan buku #part 1

Trip Summer di Uzbekistan : Dooset Daram ❤

Switzerland : Zurich