Sunday, February 15, 2015

REVIEW NOVEL | TERTULIS DI BINTANG-BINTANG







baca novel lebih feel dari tengok movie. 
aku tak boleh nak review lebih-lebih, sebab aku nak habiskannya pon makan waktu yang panjang. so bila pending nih, faham-faham la. 
walaupun ada sorang  artis cakap, ini adalah novel cinta paling best? erk. Bagi aku ni bukan novel cinta sebenarnya. entah lah walaupun mungkin ada lah sikit cinta tu. 
tapi bagi aku,ia berkisarkan  life  hazel grace dan kansernya!





No comments:

Post a Comment

Thank you!

Review Novel : Juita, Satu dalam Sejuta

Review Novel: Juita, Satu dalam Sejuta. Penulis: Kamalia Penerbitan: Jemari Seni M/s: 532 Genre: Malay Fiction Harga: RM 27.00 ...