Saturday, July 12, 2014

Pikah turns 22,Yesterday.



Semalam, aku iftar plus celebrate birthday pikah. Walaupun berdua saja, tapi bagi aku masa itu lah paling berharga sebab kitaorang spent time, sambil makan, sambil kongsi cerita semester lepas. (aku dengan dia lain uni) Pehh  cerita dah  basi pon nak cerita jugak. tapi  itulah nak cakap, kawan baik itu tak semestinya nak kena hadap 24/7 tidur sebantal sesama, makan sesama,semua benda pon nak buat sesama. lemah mak nokss kalau semua benda nak buat sesameww. semalam takdek hadiah.sorry kawan hg ni memang failed bab hadiah hadiah.Okay Malas nak tulis panjang-panjang.

Happy birthdayyyy pikah. May Allah bless you with a good health wa towil umriki fi khair.Thanks for being my puakasss friend sampai sekarang. Semoga kita terus 'berpuaka' till jannah. Ameeeeen. Kekekekekke :)







" kawan yang baik tak kan 'setuju' membabi buta hanya untuk melihat kegembiraan anda, sebaliknya kawan yang baik akan cakap apa yang sepatutnya, sama ada anda mahu menerima ataupun tidak"
- current situation- 

Ramadhan Akram gaisss! :) 




No comments:

Post a Comment

Thank you!

Trip He's just not that into you