Posts

Showing posts from May, 2014

Review MAK 14 KK8

Image
Dua hari lepas, aku berkesempatan  untuk menghadiri dinner kolej kediaman kinabalu (kk8) dan  Disebabkan ada la bakal dak-dak pasum tanya dekat blog, 'kakak, kenapa saya search kolej lapan dekat pak cik google takdek pon entry pasal kk8.selalunya kolej 12 saja." 
   "Itu sebab kau search kolej lapan. Ko ingat kolej lapan ada satu je ke kat melesia neh?"  haihhh.     "Lain kali kau taip la kolej kediaman kinabalu, Universiti malaya" Haha okay hambar.
  " Welcome to dak-dak pasum.!" 
    so i ended up to put this entry sebagai salah satu entry KK8. Dak-dak pasum atau sesiapa saja, please take note ya. student Kolej lapan ada ja yang ada blog,cuma malaih nak update, sebab depa pikiaq depa blogger picisan tapi depa tak tau betapa banyaknya depa boleh tulis untuk bagi input untuk para junior.
 Okay dah  stop meroyan.  
    sebagai  meraikannya, insya-Allah i will up entry about kk8 setakat yang iolss tau lah. tapi bukan sekarang la.So hari ini, a…