Saturday, August 17, 2013

5years Blog's Birthday Contest~


Assalamualaikum ! 

Aku join contest untuk pertama kalinya. Mohon percaya. Selama ini ada rasa ragu-ragu untuk join.ahaks. Bukan sebab hadiah. Hadiah letak tepi sat,walaupun orang kata, bajet baguslah tew tak kesahkan hadiah. Ada aku kesah? Sikit pun tak.haha Tapi kalau dapat, aku terima saje. syukur alhamdulillah.kiki :p 

Kali ini aku rasa sifat ingin mencuba dalam diri aku ni berkobar-kobar pulak. ahaks lagi. Nak rasa pengalaman join contest. Ini semua poyo. haha. Tapi betul lah, aku nak rasa juga perasaan orang join contest dekat blog nih.hihi. Walaupun macam simple gile, tapi ok apa. peace !

1) Saya memang dah follow akak lama :) Tapi tak aktif dalam melontarkan buah fikiran. Lebih banyak membaca secara random( atas faktor berblog bila lapang) 

2) Entry done! 

3) Cadangan sahaja :) 
 Blog mungkin perlukan kekemasan. Maybe dari segi penggunaan font dan perenggan. Untuk isi setiap entry, not bad. Thumbs up. Bagi saya, bila baca blog seseorang kalau dapat belajar something yang kecik pon dah besar rahmat :) Ada pengalaman dan pengajaran yang boleh dicedok untuk sehari-harian.

4) Semoga cikgu Aini dirahmati dan diberkati-Nya. & Salam aidilfitri. Masih dibulan syawal lagi kan? Krik krik ;)

Now,peace yaw! Moga cikgu Aini meneruskan sesuatu pekerjaan selagi ia membawa kebaikan. Maaf,kalau entry ni ada sumbang sana sini. Maklum sajelah, first time join contest XD

' Setiap kebaikan, adalah sedekah [ HR Al-Bukhari & Muslim]


Aku tak tau kalau join contest kena tag dekat blogger lain. 
haha. so Fathiah, hg jadi mangsa aku.om join contest neh weyy.hahaha 


Korang yang lain pergi join ok? :) Boleh tambah rakan blogger. Semoga Najah! :D


5th Blog's Birthday Contest@ainblogger

Syarat-syarat birthday contest ni:


1. Hanya untuk followers (yang masih belum follow u have to follow first)
2. Buat 1 entri, copy tajuk seperti yang tertera..
3. Sila beri komen penambahbaikan & cadangan #apa-apa sahaja tentang blog cikgu aini.. @ainblogger
4. Dah siap, sila paste URL awak dalam ruangan comment entri ini... 

Ok senang je kan? Tanpa gambar... Cikgu nak permudahkan.. Hadiah? Cikgu akan update kemudian... insyaAllah berupa kredit topup seperti yang pernah dijanjikan... 

Penyertaan sebelum 30 September 2013, jam 12mlm. Pengumuman pemenang Alan dilakukan sebelum 15 Oktober 2013.

Ok, G.Luck!!




4 comments:

  1. G.Luck Athirah!! Tggu 15 Oct ye... Tqsm join. Kena tag sorg tau.. hi hi :)

    ReplyDelete
  2. salam.. deno dari segmen yg sama dan deno folow sini^^

    ReplyDelete

Thank you!

Review Novel : Juita, Satu dalam Sejuta

Review Novel: Juita, Satu dalam Sejuta. Penulis: Kamalia Penerbitan: Jemari Seni M/s: 532 Genre: Malay Fiction Harga: RM 27.00 ...