Saturday, March 23, 2013

Routine !





Aku yang bernama siswi.Semenjak menjadi siswi pada tanggal 2 September tahun kepas (tahun kepas pon  boleh.Lepas weh lepas =p) di universiti tertua,aku telah berjaya menjalani beberapa rutin.Rutin seperti pergi kekelas pada hari isnin,selasa,rabu dan khamis.(mengikut jadual semasa)

Jumaat,Sabtu,Ahad,-Cuti.Tapi selalunya,hari Jumaat aku akan luangkan masa untuk berjimba-jimba,tak kiralah berjimba dengan siapa pun,dan fakta! aku selalunya berjimba secara individual.hewhew

Sabtu-Hari untuk siswi mengemas bilik,loker, mengelap meja belajar,melipat baju,membasuh baju,menjemur baju dan menyeterika baju untuk pakai pergi kuliah seminggu.dan menyapu sampah sarap.AKtiviti -aktiviti yang dijalankan ini menjadi salah satu praktis ya untuk menjadi isteri yang solehah hah! kah kah =p

Ahad-Masa untuk siswi review apa benda yang dah belajaq seminggu yang lepas sambil melayari internet dan selalunya internet itu lebih aula untuk di layar daripada menelaah  ya. hahaha



Selain itu,siswi juga telah mengambil langkah bijak untuk menyertai kelas perbualan bahasa arab (sip3) student international program. tapi sebenarnya siswi dah silap tafsir sip3 tu yang sebenar ialah self- improvement program.kehkeh

Seronok sebab siswi telah berkenalan dengan international student dari japan,kaghestan,india dan juga malaysia.wuuu.


Dan rutin terakhir adalah memakai kad matrik setiap masa.Nasib tak bawak tidoq dengan mandi ja.haha
Nampak tak muka skima tew? =p


Last but not least,lalalalala =p K bye.


2 comments:

  1. seronoknya cuti 3 hari. ada lagi waktu nak berjimba kan -,-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.Jomlah join the club.
      Buat cuti sendiri pon okay.^^

      Delete

Thank you!

Review Novel : Juita, Satu dalam Sejuta

Review Novel: Juita, Satu dalam Sejuta. Penulis: Kamalia Penerbitan: Jemari Seni M/s: 532 Genre: Malay Fiction Harga: RM 27.00 ...