Monday, February 4, 2013

Header Baru Oleh Aida Ludin


Assalamualaikum w.b.t

Hye readers.Semoga sentiasa sihat selalu.Insya-Allah.Kali ini,aku nak buatkan satu entry penghargaan buat Aida Ludin. Aida Ludin merupakan kawan kepada kawan aku yang ada dalam group List ,Edah.Aida juga sudah pun menjadi kawanfbdankawanblog aku sejak beberapa bulan yang lepas.Mungkin kami dah berkawan selama setahun melalui facebook

Aku dan saudari Aida Ludin tidak pernah bertemu empat mata.Eh?Kami mula berbual-bual dialam maya facebook setelah aku mendapati bahawa dia mempunyai blog yang agak comel dan simple.

Aku mem'follow' dia diblog dan mengaddnya difbdan akhirnya terjalinlah satu hubungan yang dipanggil persahabatan apabila dia turut memfollow blog aku dan dia mengapprove diriku.Bukan aku cerita bab follow memfollow ini untuk meminta simpati readers supaya follow blog aku jugak tapi nak bagitahu macam mana kecanggihan teknologi sekarang menjadi medium untuk make a new friends.*Tapi kalau nak follow blog aku ,aku mengalu-alukan sangat.kahkahkah.Nampak tak permainan dekat ayat atasnih?wu'ahwu'ahwu'ah.Wuu.It's just a joke okay! Don't take it seriously. -.-

See,aku ni peramah tau.Kawan kepada kawan aku pun aku boleh angkat jadi kawan aku.Harap-harap dia tak menyesal kenal dengan aku.hahahaha.Setelah menimbang baik dan buruk lalu aku meminta tolong Aida untuk menghasilkan header baru untuk dijadikan header pada blog aku.

Selepas beberapa hari.Inilah hasilnya.Weeeeeee.Simple.No flowers.No pink!Hahahaha.Pheww Nasib baik.Kalau dak menangis aku.Perghh,buat teruk kan?=p

Header baru untuk tahun 2013.


Jadinya,aku ingn mengucapkan terima kasih diatas kesudian dia untuk menerima dan menghasilkan header atas permintaan aku.Terima kasih itu satu amalan yang sudah semakin pupus dalam kalangan masyarakat kita.Mungkin ditelan dek zaman serba canggih.Aku rasa.


Aida,thanks okay sebab buatkan header untuk saya.Sorry kalau ambik masa lapang awak.hahaha =p Saya dah jadikan header dkt atas tu header saya sejak beberapa minggu lepas.Tapi saya dah transparentkan dia.Mohon jangan kecil hati.haha Nanti kalau turun miat,saya belanja awak.Ehehe:)

So readers,kalau rasa header tu cun tu bukan aku yang buat.Itu hasil kerja Aida.Aku hargai sebab aku tahu masa nak buat header ini ,sampai berpeluh-peluh dia mengeluarkan keringat dia tau.hahaha=p

Okaylah.Terima kasih kerana singgah baca!Salam.



3 comments:

  1. Tutup muka lari-lari anak. Hahaha. Malu kita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. elok-elok lari tuh,kang tersembam bangun sendiri.haha :p

      Delete

Thank you!

Review Novel : Juita, Satu dalam Sejuta

Review Novel: Juita, Satu dalam Sejuta. Penulis: Kamalia Penerbitan: Jemari Seni M/s: 532 Genre: Malay Fiction Harga: RM 27.00 ...