Sunday, May 13, 2012

You are my superIbu

Assalamualaikum.


Hai Ibu *peluk pinggang ibu sambil cium pipi ibu*


Along harap ibu sihat-sihat selalu.Hmm,dekat facebook hari ini ramai orang post something speacial buat mama diorang kan?Along perasan.Tapi takan along nak buat macam itu juga.Tak istimewa la kalau semua buat benda yang sama.Hi hi hi !


Well,fikir punya fikir along rasa along nak tulis kat sini aje.Boleh?Hmm kalau ibu ada masa,ibu boleh baca kalau ibu tak dek masa pun,nanti-nanti ibu baca okay :) thanks for reading.


First thing first.thanks for being my wonderful mother.Along percaya takkan ada ibu yang terbaik yang sporting gila-gila selain ibu.Heee.Terima kasih sebab sudi mengandungkan along dan melahirkan along dengan segala kudrat yang ada.


Lagi,terima kasih juga sebab menyusukan along dan membesarkan along sampai along jadi betul-betul besar sekarang ini.*Cubit pipi along* Montel.
Ha ha ha.Halalkan segala apa yang ibu dah berikan pada along :')


Oh lagi terima kasih juga sebab tolong along buat kerja sekolah,ajar along macam-macam.Buat itu buat ini,kalau nak list memang tak muat dalam entry ini.


Ajar along kemas baju,kapur kasut,masak nasi,basuh baju, dan macam macam la sampai tak terjangkau dek fikiran pun ada.


Terima kasih untuk didikan agama dan akademik yang diberikan.Hmm, walaupun dah menjangkau 20-an i know, i'm not the best daughter for you.but i'll try my best.


Just wanna to share .Along banyak buat salah itu ini.Sorry sorry sorry.Degil?Hmm agak agak agaknye.Kena mengaku la kan? Ha ha ha.


Unpredictable lagi la betul. ha ha ha.Kalau baik memanjang tak best ha ha ha
Kalau tak dek sikap ini tak ceria pula kan?.Along tau sikap-sikap macam ini lah yang susahkan hati ibu dan geram dengan along :') Sorry !


Masa ibu umur 20,dah kahwin,dah jadi suri rumah pada rumah tangga yang dibina dan jadi suri di hati ayah yang pandai masak,pandai jaga anak and everything la. Eh ni kes apa pula? Hmm nak cakap along takkan jadi sebaik ibu.


Part paling best,bila gaduh mulut dengan ibu,akhirnya bila along kalah,masuk dalam bilik nangis sorang-sorang.Euww.memalukan. Dah tua pun nak nangis.


Tapi iyalah hujah along tanpa ada fakta memang kalah mati la kan?
Hmm,kalau ibu pergi mesyuarat benda itu lah along paling rindu.Nak lawan cakap dengan ibu.Sebab masa lawan cakap itu,ibu nampak bersemangat.
he he he


Setiap hari adalah hari ibu.
I'm sorry for everything .
Love you ibu
waakhiran jazakillah hu khairan kathira.You are my Superibu :')


with love,
Along

2 comments:

Thank you!

Review Novel : Juita, Satu dalam Sejuta

Review Novel: Juita, Satu dalam Sejuta. Penulis: Kamalia Penerbitan: Jemari Seni M/s: 532 Genre: Malay Fiction Harga: RM 27.00 ...