Thursday, May 31, 2012

Header Baru.Kawan Baru.

Assalamualaikum ;)


Hmm,I'm speechless.Tak tau nak mula dari mana sebab dah dua tiga hari tak tulis entry.Otak pun mulai membeku.Ceh baru dua tiga hari tak tulis kan...
Over sungguh! Haha.

Something new,credit to :

Apekata,aku warming up dulu.Okay.Blog aku,ada pembaharuan sikit.Sikit ja.Kalau dulu,tak dek header.Sekarang dah ada.Itu sebab aku baru belajar buat header.*Well memang nampak macam budak-budak je kan*.Ini pon aku rasa macam dah cantik sangat.hahahaha.Bab-bab aksesori blog ni memang aku terkenal dengan kelemahan.hewhewhew.

Doodle berkaca mata tu kredit utk Blog Apit.Terima kasih apit,sebab aku pon amik dari situuu :D
Doodle berkaca mata tu sesuai dengan aku sebab aku pon specky juga.Haha.

Untuk buat header,aku try buat guna power point.Yang ni pon paling senang dan bagus untuk yang baru belajar macam aku,sebab kalau tengok yang lain, kena guna gimp dengan photoshop,kalau tak silap aku dan kebetulan benda-benda tu memang tak dek dalam lappy aku.Hewhewhew.
Terima kasih daun keladi pada tuan punya Blog inikisahtia ;)

Yang lain macam biasa,semua aku guna blogspot punya.Kalau tunggu aku cari aksesori lain memang tak dek hari la.Kira okay la kan wajah blog aku ni kan? Blog aku cakap okay.so aku cakap okay. *siri bercakap dengan blog*


Teman maya,yang baru follow aku.



Hye buat kawan-kawan maya aku.Terima kasih sebab sudi follow.Hmm, kalau boleh,tinggalkan jejak korang dekat shoutbox,supaya aku boleh follow korang balik.Sebab kalau korang follow je,aku nak follow balik macam tak boleh.Apesal eh?Aku tak tahu la.Tolong la gitau kalau tahu yek.Hewhewhew.


Cakap pasal kawan-kawan duk follow aku,aku rasa macam pelik.Eh kenapa tiba-tiba kawan-kawan blog semakin bertambah?Aku musykil binti pelik juga.
Tak penah-penah.Blog suam-suam kuku aku ni jadi daya penarik.ce ce ceyyy.


Dah seminggu baru perasan,Kak Irma Hasmie letak link blog aku dekat dia punya Fb *yang muka comot tewww*.Wuhuuu.Kenapa aku tak perasan?! Aduh.Lombab sungguh!Tapi tak pe la,itu mungkin kebetulan kan?Btw thanks pada yang follow tak kisah la ape dengan sebab apa korang follow aku dan terima kasih sebab sudi jadi kawan aku ;)
Tapi tu la tinggalkan jejak korang yea,senang aku nak follow balik okay.
Jazakallah ;)




.Salam Ukhwah.Take care.Salam.

No comments:

Post a Comment

Thank you!

Trip Penang 3Hari 2Malam 😎

Pi Penang ini sebenaqnya plan B. Plan A nya aku merancang nak  ke Bromo, tapi memandangkan tiket kus semangat kus kus. Aku rebel sendiri, la...