Wednesday, April 11, 2012

Belonging to you ^^

Assalamualaikum :)

Hye everyone!Hopefully still dalam keadaan sihat sejahtera.Iman masih mantap.Jiwa masih kuat.Luaran masih terpuji.Dalaman masih segar.Sesegar bunga ros yang baru berkembang mekar.Cewah.Lately aku suka cakap berkaitan bunga.haha.Tetiba pulak kan? Pelik ni pelik.Sebabnya aku bukan type yg suka bunga.

First time ayah bawak aku pegi plaza low yat.Aku dah macam orang 'perak' yang baru keluar dari hutan tebal.Sebab ramai gile manusia manusia lalu lalang area situ.Heh.Macam-macam gaya ada.Gaia gaia gaia.haha.Dari tingkat satu sampai tingkat lima kot kalau tak silap ,aku turun naik escalator ,aku dapat rumuskan plaza ni untuk jual gadjet elektronik kan? 


google 3

google 2

google3

Aku tau ayah nak beli camera tapi aku tak sure jenis apa.Dan disebabkan aku jenis yang langsung tak tahu pasal gadjet gadjet ni .So aku mendiamkan diri saja.Dah tak tahu buat cara tak tahu.So bila survey harga camera kedai tingkat ni dgn kedai tingkat tu.Okay rupanya memamg kena pandai bargain la kan? Kedai first letak byk ni kedai satu lagi letak harga byk ni. Pheww. Kalau aku sendiri beli sah sah kena tipu.heh~


Ayah pilih canon eos550 D untuk aku.Erk.Tak tahu nak cakap mcm mana.Ayah tanya aku nak yang mana .Aku geleng kepala sebab aku tak tau sangat benda benda cemgini.Serius tak tau.So ayah pilih dan belikan.Ayah cakap nanti dah masuk Uni senang.Tiba-tiba aku jadi sebak.Ayah belikan dslr utk hadiah stpm aku.Huhuhu siapa tak sebak kan.Aku tak minta sebab alhamdulillah aku rasa aku dah ada semua.Selama ni pakai camera Sony  layan je kan? But still Alhamdulillah.Dan berazam untuk guna dslr ni sebaik mungkin ^^ Thanks ayah.

sony 1
sony 2

4 comments:

  1. okieee, finally u got ur own DSLR !!
    pehhhh, cikmah dah maju siowt. bapak jeless aku!
    naa, sokayy. i'm happy for you.
    raya nnty boleh menggeletek dengan DSLR CANON kau tuhh.
    kan ? kan ? kan ? hewhew.
    tahniah sayang. <3 hamek laa lep nehh. hakhak/ ;PP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Finally,Alhamdulillah.hihi
      Tak payah nak jeles sgt dgn aku.
      Kau dulu pegang NIKON sekali guna pakai kan?
      Okie okie.ape2 hal pon tunggu rayew :P
      btw THANKS

      Delete

Thank you!

Trip He's just not that into you